Advertenties


zondag 25 oktober 2015

Open Podium Onder de Vuurtoren

Elke zondag is er iets leuks te beleven in Hollum. Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren is namelijk een bijzonder pannenkoekhuis. Het staat niet alleen op een prachtige plek aan de Oranjeweg en vlak onder de vuurtoren, aan prachtige fiets- en wandelroutes en op weg naar de Hollumer duinen en het strand, er is ook nog eens elke zondag vanaf 16.00 uur de mooiste live muziek te horen van de Amelander Ier Paul Martin (Lees over zijn reis van Ierland naar Ameland in het Ameland inZicht magazine nummer 11). Regelmatig is het Paul Martin & Friends, want de Amelander muzikant met wortels in het Ierse Dublin, speelt graag met anderen samen. Deze week is dat de Schot Jock the Box.

Om muzikanten van het eiland en van heinde en verre een kans te geven op te treden voor publiek en hun beste kunnen te laten horen is er elke laatste zondag van de maand een Open Podium. Zondfagmiddag!
Meld je aan bij Onder de Vuurtoren of kom op de bonnefooi met je gitaar, bodhrán, fluit of trekharmonica onder de arm.
Deze zondag zal Jock the Box er zijn, Paul Martin zelf, zangeres Desiree uit Hollum en gelegenheidsformatie Transatlantic Wadden Session.

Onder de Vuurtoren: de entree voor de optredens op zondagmiddag is helemaal vrij.

Het pannenkoekhuis organiseert jaarlijks een Iers Muziek Weekend, in het tweede weekend van juli. Van 8 tot 10 juli 2016 is dat voor de zevende keer, met artiesten van binnen- en buitenland en van Ameland. Vermaard is de jamsessie op zondagmiddag waar elke muzikant kan aanschuiven om mee te jammen.

Geen opmerkingen:

Pagina's