Advertenties

Op deze site worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet alsjeblieft de adblocker voor deze website uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

dinsdag 2 juni 2015

Opentrekzakfestival 2015

ZWOLLE - De organisatie van het Opentrekzakfestival.nl is er weer in geslaagd een scala aan Workshops te regelen. Workshops voor  beginners en begonners, voor  middengroepers en gevorderden.
De docenten zijn dit jaar:  Wouter Kuyper om je te laten proeven van virtuositeit via je balg,  Cocky van de Burgt om  je Iers en Schots in te leiden, Mark Söhngen om je het Swingen op de 1-rijer bij te brengen en Heleen Rook om de beginners te laten Stralen in de muziek.

Dat is nog niet alles: Wil je weten hoe je trekzak er van binnen uit ziet en heb je een klein dingetje dat misschien wel gelijk even te repareren is? Dan is stemmer en technicus Marten Deelstra de aangewezen docent voor een korte workshop van een half uur.  Boek je deze mini workshop tegelijk met een andere workshop, dan heb je voorrang bij  Marten om 12:30 uur, dat is tijdens de lunchpauze van de andere workshops. ’s Middags  is je dan ineens veel meer duidelijk over je instrument en wellicht een klein dingetje gerepareerd of een knop gedraaid als je met het middagdeel begint; je kunt het dan gelijk uitproberen.
Een  muziekmarktje met aanverwante artikelen  is ook dit jaar weer aanwezig.

Voor wie nog geen enkele ervaring heeft op de trekzak, zijn er leden van de Zwolse Trekzakclub die tenminste twee keer een gratis kennismakingsworkshop aanbieden.  Trekzakken (ongeveer 5)  zijn aanwezig zijn om je eventuele nieuwe hobby te kunnen beproeven…

Last but not least: Iedere trekzakker en (onversterkte) muzikant die andere trekzakkers wil ontmoeten en samenspelen is bij deze ook van harte uitgenodigd om  te komen spelen.
En dat in een fantastische oase van groen in hartje Zwolle: Doepark Nooterhof.
De toegang tot het terrein is gratis. Horeca voor de kleine en grote beurs is op het terrein voorhanden.
Kortom: je moet gewoon op 13 september in Zwolle zijn, in Doepark Nooterhof .  Weer of geen weer, het festival gaat door!
Voor meer info, zie: www.opentrekzakfestival.nl

Geen opmerkingen:

Pagina's