Advertenties

Op deze site worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet alsjeblieft de adblocker voor deze website uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

dinsdag 29 december 2015

Spelen voor crowdfunding

Op Ameland vindt in de laatste weken van 2015 en de eerste van 2016 een crowdfundingactie plaats die Van A naar B heet. De A staat voor Ameland en de B voor Bonaire. De actie is voor Ria en Anthony Evers, om hun te helpen terug te verhuizen naar Bonaire. Kunnen ze dat zelf dan niet betalen? Nee, dat kunnen ze door allerlei pech niet. Als ze rijk genoeg waren geweest om dat zelf financieel te dragen dan was deze actie helemaal niet nodig geweest.

Op de website van Persbureau Ameland staan de acties die binnen de actie worden georganiseerd en staat de Eurometer die de stand bijhoudt.
Een van de kleine acties is straatmuziek bij de COOP supermarkt in Hollum. Met anderhalf uur spelen wordt een euro of veertig opgehaald. Drie keer bij de COOP staan borg voor meer dan honderd euro.

En kijk eens hoe mooi ze daar zit, tussen de schuifdeuren.

Geen opmerkingen:

Pagina's