Advertenties

Op deze site worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet alsjeblieft de adblocker voor deze website uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

vrijdag 15 juni 2012

Iers Muziek Festival

HOLLUM – Voor de derde keer op rij vullen de prachtige klanken van Ierse muziek de lucht van Hollum tijdens het weekend van het Iers Muziek festival.
Terugkerend zijn de Twangmen met de lokale Ierse Amelander Paul Martin, Mark Gilligan, Darren Byrne én het geweldige Amelander Shantykoor.
De Twangmen met onder meer met Onno Kuipers (trekzak, tin whistle, zang), zijn broer Walter (viool, mandoline, tin whistle, doedelzak, zang) en Marjolein Meijers (contrabas, gitaar, zang). Meer dan 20 jaar, toerde Marjolein door het land met haar zeer succesvolle 'Berinis' show inbijna elk theater in Nederland. Ze toert nu met Onno en Walter en zij verdienden lovendekritieken voor hun nieuwe show. Samen met Paul, presenteren ze een prachtige interpretatie vanzowel de gevoelige ballads en de beter bekende drinkliederen. Mark Gilligan is een legende in deIerse muziekscene. Hij speelde met alle groten en reist momenteelmet de top Britse blues/ folk/ punk band Urban Voodoo Machine.
Darren Byrne is een wereldreiziger. Hij brengt zijn unieke stijl en laten vele fans meegenieten.

De festivallocaties staan in de app Ameland Actueel en zijn te vinden in de rubriek Locaties > Evenementen & Activiteiten > Hollum Irish festival.

Download hier de gratis app Ameland Actueel
Voor alle smartphones is er www.ameland-actueel.nl > laadt op de smartphone en laat meteen de app zien

Lees hier meer over het festival

Het festival is van 29 juni tot en met 1 juli.


Geen opmerkingen:

Pagina's